Ledelse
Produktbeskrivelse

Digitalt workshopledelseskurs

Vil du lære mer om hvordan du kan lykkes som fasilitator av workshops? Prøv vårt digitale workshopledelseskurs gratis!

Prøv kurset uforpliktende her: Digitalt kurs i workshopledelse | Østlyng & Bjerke

Vil du lære mer om hvordan du kan lykkes som fasilitator av workshops? Hvordan du kan skape psykologisk trygghet der alle tør å komme med sine innspill? Eller effektivisere endeløse arbeidsmøter til de riktige beslutningene på kort tid der alle har blitt hørt?

Vi har laget et splitter nytt, praktisk og spennende digitalt kurs til deg i workshopledelse! Kurset inneholder korte, oversiktlige og praktiske videoer som lærer deg alt du trenger å vite for å gjennomføre gode workshops. Hovedessensen i kurset gir deg kunnskap om metodikk og verktøy som du kan benytte aktivt.

Først vil videoene gi deg en innføring i teori rundt planlegging- og gjennomføring av workshops. Dette, for å lære deg å ta gode valg og være trygg i din rolle som fasilitator.  Videre legges det vekt på hvordan du kan drive workshopledelse for å ivareta dine medarbeidernes sosiale behov. Ved å fremme alles synspunkt og ideer på en strukturert måte og avgrense tidsbruken ved å ikke havne i endeløse diskusjoner, kan god workshopledelse effektivisere arbeidsprosessene betraktelig. Videre får du opplæring i ulik workshopmetodikk. Her gjennomgås ice-breakers som kan benyttes som igangsettere av arbeidet eller som variasjonsøvelser til tyngre arbeid. Kartlegging legges frem som en annen form for workshopmetodikk og legger grunnlaget for videre arbeid, samt strukturerer den aktuelle problemstillingen. Til slutt presenterer videoene workshopmetodikk som tar for seg både åpne- og lukke-metoder, og øvelser for avslutningsfasen. En slik strukturering av arbeidsmetodikken kan bidra til både mer kreativitet og effektivitet i arbeidet.

I tillegg til videoene vil du få nedlastbare modeller, artikler til videre studieinnhold og pdf-er med instruksjoner som du kan bruke direkte i dine workshops! Dette kurset passer veldig godt for prosjektledere, teamledere, prosessledere og konsulenter som ønsker å lykkes i fasilitatorrollen. Det kreves ingen formelle forkunnskaper for å ta dette kurset, og om du ønsker oppfølging tilbyr vi også fasilitert workshopledelseskurs fysisk eller online.

Gå til vårt digitale workshopledelseskurs her.