Linn Slettum Bjerke‑Busch

Fagansvarlig, partner og rådgiver
Jeg hjelper deg å lykkes med endring og innovasjon på en engasjerende og involverende måte

Linn Slettum Bjerke-Busch har jobbet som kursholder, foredragsholder og som organisasjonskonsulent siden 2003. Hun er utdannet cand. polit. i arbeids- og organisasjonspsykologi og har spesialisert seg innen kommunikasjons- og samarbeidsprosesser. For tiden tar hun en Phd innenfor ledelse av digitale transformasjoner. Linn har tidligere forsket på, og utviklet ulike virkemidler innen prosessledelse for å bedre læringsprosesser i organisasjoner. Hun foreleser i tillegg i organisasjon og ledelse på NTNU og på BI.

+ 47 918 33 693
linn@ostlyngbjerke.noLast ned CV (pdf)

Personlige egenskaper

Linn er sulten på kunnskap og liker å utforske nye muligheter. Hun er hele tiden på jakt etter de gode løsningene og er opptatt av å utvikle og organisere gode arbeidsprosesser og verdiskapende tjenester. Linn tror på ledelse og er opptatt av å utvikle lederfaget, spesielt innen dimensjonene prestasjoner og tillit. Hun rådgir og støtter ledere i søken etter de gode prosessene.

Erfaring

Linn er gründer i Østlyng&Bjerke og har jobbet som konsulent, foredragsholder og kursholder siden 2003. Hun jobber med utvikling av ledere og medarbeidere i organisasjoner og er spesialist på endringsledelse, lærende organisasjoner, digitale transformasjoner, samhandling og kommunikasjon. Linn har i tillegg gründet Playmakerne, en prosesslederutdannelse for endringsagenter – og to andre selskap. Hun jobber også som foreleser ved BI Executive og er en ettertraktet foredragsholder og kursholder for blant annet Bouvet.

Utdanning

Master i arbeids- og organisasjonspsykologi. Phd kandidat i ”Ledelse av digitale transformasjoner».

Linn har en åpen og vennlig tilnærming. Hun tar tak og bidrar med sin faglighet til at utbyttet blir sikret og at deltakerne blir fornøyde.
Kari Berget
,
Avdelingsdirektør HR og Kommunikasjon
Domstoladministrasjonen
I have experienced linn to have a deep perception of leaders and powerful ability to support them in addressing those needs in ways that take them deeper into themselves and enable nwe capacities to emerge. Linn also has a strategic appraoch to this work, linking individual leader's needs to larger, systemic organizational needs and challenges
Jonathan Reams
,
Professor og Co-Founder of European Center for Leadership Practice and Center for Transformative Leadership, NTNU
Centre for Transformative Leadership
Linn kjenner organisasjonen vår svært godt. Dette i kombinasjon med hennes faglige tyngde, engasjement og at hun er nysgjerrig på vår organisasjon, er grunnen til at vi har brukt kompetansen til Linn i mange år. Linn er en svært god sparringspartner for oss, og samarbeidet med henne gjør at vi kan tilby gode, faglige og relevante tilbud til våre ledere og medarbeidere
Marit Martinsen
,
NTNU
Vi har bare gode ord å si om samarbeidet med Linn. Hun stiller alltid godt forberedt, har tung faglig kompetanse og en meget god formidlingsevne. Hun er inspirerende, har godt humør og en personlighet som treffer alle våre deltakere på kurs svært godt.
Heidi Jakobsen Strømme
,
Bouvet kursavdeling
Bouvet