Sebastian Thorp

Konsulent
Jeg hjelper deg med å skape effektive digitale prosesser

Sebastian jobber med å utvikle og drifte digitale produkter som støtter ledere og medarbeidere. Han har en master i arbeids- og organisasjonspsykologi og er for tiden doktorgradsstipendiat på NTNU hvor han forsker på Virtual Reality fra et psykologisk perspektiv. Sebastian er opptatt av å skape effektive løsninger basert på vitenskapelig metodikk.

412 02 571
sebastian@ostlyngbjerke.noLast ned CV (pdf)

Personlige egenskaper

Sebastian drives av nysgjerrighet, løsningsorientering og systematisk problemløsning. Han jobber i grensesnittet mellom forskning og praksis og leter alltid etter bedre løsninger.

Erfaring

Sebastian jobber med digital strategi og utvikling av digitale verktøy for ledere. Han jobber med teknologistøttet utvikling for ledere og medarbeidere med bruk av analyseverktøy og digitale prosesser. Han har tidligere erfaring fra forsvaret med personalforvaltning og personalledelse, samt arbeid med undersøkelser og statistisk analyse. Sebastian jobber også som doktorgradsstipendiat på psykologisk institutt, NTNU, hvor han forsker på menneskers brukeropplevelse i virtuelle virkeligheter.

Utdanning

Master i arbeids- og organisasjonspsykologi ved NTNU

Doktorgradsstipendiat ved NTNU