Emilie Heyerdahl

Junior konsulent
Jeg hjelper deg å utvikle dine ledere og medarbeidere basert på fersk teoretisk kunnskap

Emilie jobber som junior konsulent i Østlyng & Bjerke mens hun fullfører sin bachelor i organisasjonspsykologi, HR og ledelse. Hun jobber med å utvikle mennesker og organisasjoner. Hun drives av ønsket om å utvikle ledere og medarbeidere, og bruker fersk teori fra studiet sitt ved utvikling av tjenester. Hun har erfaring med utvikling av digitale kurs for studenter i ulike høyskole-fag.

959 20 364
emilie@ostlyngbjerke.noLast ned CV (pdf)

Personlige egenskaper:

Emilie er entusiastisk og engasjert i møte med kunder, og liker å jobbe strukturert mot kundens mål. Hun brenner for å motivere mennesker til å utnytte sitt fulle potensiale på jobb, ved å være motivert og kunne jobbe effektivt. Emilie bruker sin ferske faglige kunnskap basert på ny forskning, og finner gjennom sin nysgjerrighet og kreativitet den beste løsningen for å løse kundens problem.

Erfaring:

Hun har hatt tidligere internship hos Østlyng & Bjerke, og jobber nå deltid hos mens hun fullfører sin bachelor i organisasjonspsykologi, HR og ledelse. Her jobber med utvikling av video og kurs, med produksjon av manus, presentasjoner og videoer. Emilie jobber også med ulike kundeprosjekter med lederutvikling og organisasjonsutvikling i sentrum, fasiliterer og holder foredrag. Emilie har tidligere erfaring med å lage faglige videokurs på nett. Gjennom denne erfaringen har hun lært seg gode måter å formidle kunnskap på, samt kreative måter å sette opp presentasjoner. Hun jobber også som gruppetreningsinstruktør.

Utdanning:

Sisteårsstudent på bachelor i organisasjonspsykologi, HR og ledelse ved Handelshøyskolen BI, Trondheim.